keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Gangstereita, kahvitusta ja sarjakuvia

Viimeyönä seikkailin, oi kyllä! Heräsin vähän ennen klo 5 kun kissa vaati ruokaa (keskeytti hyvät unet joista en muista mitään). Jatkoin uniani ruoanjako-operaation jälkeen.

Haahuilin suuressa hylätyssä tehdas/varastorakennuksessa. Piilouduin pahvilaatikoiden alle kun kuulin, että joku lähestyy. Vaikka pahvilaatikot olivat suojanani harvakseltaan, eivät nuo gangsterin näköiset asemiehet löytäneet minua. Huokaisin helpotuksesta ja jatkoin seikkailua rakennuksessa.

Törmäsin jossain vaiheessa erääseen foorumilaiseen (Kaisa), hän tarjosi minulle kakkukahvit ja sitä kakkua oli ihan SIKANA (kahvituksen ajaksi teleporttauduimme mökkini ulkohuussin liepeille)! Kahvitukseen osallistui myös muita foorumilaisia (mm. Ines ja Joonas) sekä sarjakuvabloggaaja Tea (galleriasta varmaan osalle tuttu, itse seuraan hänen blogiaan). Tea koitti opettaa meille kuinka tehdään hyvä sarjakuva, tietenkin hyvän juonen kera (tässä kohtaa olimme palanneet jo tehdasrakennukseen). Jossain välissä kahvitusporukka teleporttautui hetkeksi merirosvolaivalle, jossa ei ollut kannella ollenkaan kaiteita...osa porukasta luonnollisesti meinasi tipahtaa mereen.

Kestitys päättyi ja yhtäkkiä seisoinkin tuon tehdas/varastorakennuksen pihalla kun Kaisan poikaystävä (tummaihoinen gangstaräppäri(!!?) killuttimineen, siis koruineen ja sukkahousupipoineen) seisoi edessäni ja vaahtosi jostain kostosta. Kuuntelin kauhuissani kun se siinä räpätti, että hän kyllä järjestää sinne ostarille kuukauden päästä jonkun ohiammuskelun, että saapahan äijän porukka ansionsa mukaan. Sitten se heitti siihen vaahtoamisesa lopuksi pari jou-jou-liikettä ja katosi.

Herätyskello soi...

1 kommentti: