sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kusta lautasella

Muistin juuri pätkän toissaöisestä unesta. Heräsin yöllä outoon lirinään, nousimme mieheni kanssa katsomaan mistä ääni kuului. Ääni kuului eteisestä, mieheni repun päällä oli musta lasinen lautanen ja meidän toinen kissa kusi lautasen päälle ja sitä kusta roiskui lattialle.

Tämä uni hieman huolestuttaa, koska muutama viikko sitten näin unen jossa tämä samainen kissa kusi minun laukkuni päälle. Viikko sitten perjantaina mieheni laukku koki kostean kohtalonsa...kissa todellakin kusi laukun päälle (saman näköinen laukku kuin minulla, armeijan kaasunaamarilaukku).

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tällänen. Mulla on kyllä niin sairaita unia, että en tiedä kehtaisinko niitä muille kertoa. Toissayönäkin luulin jonkun naisen yrittävän ottaa mut kainaloonsa ja oikeastihan se oli tietysti Jan. Vaikka olin vain puoliunessa, niin en saanut sitä ahdistelevaa naista pois ja koitin sitten koko yön vältellä sitä. Aamulla sitten mietin että mikä siinä oli etten uskonut siinä olevan vaan Jan vaikka tiesin sen. En vaan päässyt siitä unesta irti vaikka yritin.

    VastaaPoista
  2. Pakko mynötää että ompa outo sattuma! Itekin koetan unia tulkita aina kun tulkittavaa tulee, mutta tässä onkin jo haastetta. Enenunia?

    VastaaPoista