tiistai 17. maaliskuuta 2009

Peukaloilla suuhun kuoliaaksi raiskattu bilettäjä ja muita sairaita&ahdistavia tarinoita

Viimeöisessä unessa...uutisissa näytettiin joissakin kotibileissä kuvattu vidopätkä jossa nuori mies oksentaa ison lammikon verta lattialle ja tuupertuu kokolattiamatolle lammikon viereen, kaverit nauravat vieressä kunnes joku hätääntyy ja soittaa apua. Uutistenlukija ilmoittaa miehen kuolinsyyksi raiskauksen joka oli tehty peukaloilla miehen suuhun (!?!??). Video ahdisti minua tosi paljon unessa.

Toisessa unipätkässä eräs itsemurhayrityksestä selvinnyt kaverinkaveri tuli meille kylään. Hän vältteli katsekontaktia kanssani ja vaikutti todella pelokkaalta. Ihmettelin miehelleni, että miksi hän oli kutsunut tämän tyypin meille kylään kun en oikein arvosta tätä henkilöä (vielä vähemmän tuon erään tempun jälkeen). Sanoin "kaverille" moi ja hän lähti minua karkuun.

Seison ison mäen huipulla miehen kanssa, hän seisoo takanani ja halaa minua. Tiedän, että hän on mieheni mutta hän näyttää aivan eri henkilöltä. Huomaamme mäen päältä, että joitakin pieniä pisteitä lähestyy mäkeä kohti. Mäen päällä on paljon porukkaa, suurin osa näyttää ryysyihin pukeutuneilta kerjäläisiltä, joillain tapaa he ovat minulle tärkeitä. Lähden laskemaan mäkeä tämän takanani seisovan miehen kanssa. Juuri ennenkuin laskeme mäen juurelle, lumipenkan takaa vyöryy sotilaita vihreissä puvuissaan ja he osoittavat asillaan meitä. Mies kuiskaa minulle jotakin joka saa minut tuntemaan oloni turvalliseksi. Sotilaat apuvat meitä kohti ja tunnen kuinka luodit osuvat meihin, mutta en tunne kipua...hetken aikaa kaikki on mustaa. Herään jonkinlaisesta juoksuhaudasta vaatteet mutaisina. Lähden kävelemään juoksuhautaa pitkin eteenpäin. Matkalla törmään muutamaan kerjäläiseen jotka olivat olleet siellä mäen päällä kanssani, he ovat iloisia nähdessään minut hengissä. Kokoonnumme pieneen vajaan lämmittelemään. Olemme ainoat sodasta selviytyneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti